0
Your Cart

Livrare & Costuri

POLITICA DE LIVRARE

Comanda se va procesa în cel mai scurt timp posibil, fără să treacă pragul maxim de 3 zile lucrătoare, cu mențiunea că timpul de transport poate fi prelungit în cazul transportului prin curier din motive care nu țin de noi, astfel pachetul o să ajungă la dumneavoastră în 3-5 zile lucrătoare.

Costul total de transport este de 16-17 lei, se aplică pentru întreaga comandă și va fi afișat înainte de plasarea comenzii.

Dacă sunteți din Municipiul Iași, puteți opta pentru ridicarea personală a comenzii. În acest caz, vă rugăm să luați legătura cu noi prin intermediul numărului de telefon afișat pe site, prin adresa de e-mail ofifijewelry.contact@gmail.com sau prin pagina de instagream @ofifijewelry. Livrăm prin serviciile companiilor de curierat (DPD sau Urgent Cargus) pe întreg teritoriul României.

PLATA

Plățile se vor face în RON indiferent de metoda de plată.

Avem disponibilă plata ramburs la primirea coletului.

ANULARE & RETUR

În cazul în care doriți anularea unei comenzi vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp prin mesaj direct pe unul din site-urile de socializare (instagram), fie pe adresa de email, fie la numărul de telefon afișate pe site.

O comandă se poate anula în maxim 24 de ore de la plasarea acesteia.

Pentru a beneficia de restituire, produsul trebuie returnat în termen de 7 zile de la livrarea comenzii, în starea inițială. Vă rugăm să vă asigurați că nu există semne de uzură sau de folosire pe produs. În cazul menționat anterior, ne rezervăm dreptul de a refuza returul.

Mentionăm că, întregul cost al eventualului retur va fi suportat exclusiv de client dacă procesul de trimitere a comenzii a fost deja efectuat, produsele fiind returnate prin serviciile aceleiași companii de curierat prin care s-a efectuat livrarea.

Produsele trebuie returnate fără defecte sau urme de uzură, preferabil în ambalajul original, bine protejate împotriva eventualelor distrugeri ce pot avea loc în tranzit.

Produsele personalizate nu pot fi returnate.

Costul returului va fi suportat de noi în cazul în care s-a trimis alt produs decât cel comandat sau acesta avea defecte.

În ceea ce privește restituirea sumei aferente comenzii, vă rugăm să lăsați datele de card corecte (nume complet și IBAN) în formularul/mesajul în care cereți returul, împreună cu numărul comenzii, iar noi vă vom transfera banii într-un termen de maxim 3 zile lucrătoare de la primirea returului.

Pentru orice nelămurire vă rugăm să ne contactați.

close

15%

Abonează-te la newsletter și primești un cod promoțional ce îți oferă 15% discount la prima comandă plasată pe site, special pentru tine 🎁

Înscrie-te pentru a primi reducerea ta exclusivă și rămâi la curent cu cele mai noi produse și oferte!

* Reducerea nu se cumulează cu alte promoții existente și se poate utiliza doar la prima comandă plasată pe site