0
Your Cart

Premium

,,A woman needs ropes and ropes of pearls “

COCO CHANEL

Perlele au avut dintotdeauna un aer prețios și rafinat, care subliniază în mod delicat feminitatea și eleganța unei femei. Pietre pline de energie și cunoaștere, perlele au fost bijuteriile preferate ale unor style icon-uri precum Audrey Hepburn, Coco Chanel și Grace Kelly.

Perla, de o frumusețe clasică atemporală, nu este doar una dintre cele mai valoroase geme din toate timpurile – și chiar cea mai veche – ci și cea care ocupă un loc special în istorie, fie că vorbim de marile imperii ale Antichității sau de triburile descoperite de Columb în America.

Perlele de cultură

Acestea sunt perle naturale, veritabile, doar că procesul de formare începe cu intervenția omului – specialiștii inserează un fragment de scoică aproape microscopic în fiecare moluscă de la care se așteaptă, în câțiva ani, să culeagă o perlă de o anumită formă (rotundă, picătură, buton). Totodată, lumina care produce luciul iridiscent al perlei este controlată tot de om.

Perlele de cultură își păstrează aceleași proprietăți precum cele sălbatice și au marele avantaj de a se cultiva în număr suficient cât să acopere cererea mondială, care este mereu în creștere. De asemenea, chiar dacă nașterea lor este influențată de om, perlele de cultură sunt valoroase, pentru că procesul de formare este la fel de lung, de câțiva ani. Cele mai mari țări producătoare de perle de cultură sunt Japonia, China, Australia, Indonezia și Malaezia.

Bijuteriile cu perle albe, în special cele montate în argint, complimentează orice ton de piele și orice culoare a părului sau a ochilor. Pur și simplu, perlele avantajează orice femeie. Nuanțele lucioase sidefate și neutre au farmecul de a scoate în evidență trăsăturile chipului, într-un mod foarte delicat și elegant.

Un simplu colier cu perle poate fi singurul accesoriu de care ai nevoie pentru o apariție desăvârșită. Orice ai alege să porți, perlele sunt extrem de versatile, fără a-și pierde vreodată farmecul.

close

15%

Abonează-te la newsletter și primești un cod promoțional ce îți oferă 15% discount la prima comandă plasată pe site, special pentru tine 🎁

Înscrie-te pentru a primi reducerea ta exclusivă și rămâi la curent cu cele mai noi produse și oferte!

* Reducerea nu se cumulează cu alte promoții existente și se poate utiliza doar la prima comandă plasată pe site